2

Management

 
NACMA neemt actief deel aan het management en beheer van bedrijven, verenigingen en afzonderlijke losse projecten. Dit zowel voor eigen rekening als in het kader van opdrachten voor derden. NACMA legt steeds haar gekend ambitieus dynamisme aan de dag en streeft bij alle projecten bovenal gezonde financiën en rentabiliteit na.
 
De aard van de betrokkenheid van NACMA kan zich beperken tot het verlenen van puur strategisch advies en het nemen van macrobeslissingen vanuit een Raad van Bestuur. Ook kan dit het dagdagelijks micromanagement omvatten van operaties en financiële zaken. Verder biedt NACMA eveneens formules aan inzake projectbeheer en interim-management.

Consultancy

Consultancy-Thumbnail

NACMA formuleert gerichte adviezen rond PR en communicatie, relaties met overheden en openbare instellingen, en allerlei bedrijfsjuridische zaken zoals fiscaliteit en contractenrecht.

Lees meer

Management

Management-Thumbnail

NACMA neemt actief deel aan het management en beheer van bedrijven, verenigingen en losse projecten, zowel voor eigen rekening als in het kader van opdrachten voor derden.

Lees meer

Investments

Investments-Thumbnail

NACMA streeft als holding en investeringsmaatschappij een evenwichtige mix na van passieve investeringen en actieve participaties in de reële economie.

Lees meer

Joomla Templates. Copyright © 2018 - NACMA bvba.