Investments

Investments

 
NACMA streeft als holding en investeringsmaatschappij een evenwichtige mix na van passieve investeringen en actieve participaties in de reële economie. Het bedrijf NACMA neemt naast het interne management van de eigen assets ook het beheer waar van de investeringen en participaties van derden.
 
Voor de private uitgaven van aandelen, fondsenwerving of fusies en overnames kan NACMA beroep doen op haar uitgebreide ervaring en expertennetwerk. Dit alles in volledig vertrouwen en absolute discretie. NACMA blijft ook steeds op zoek naar nieuwe investeringsopportuniteiten, zowel voor zichzelf als voor haar klanten en (internationale) contacten.

Consultancy

Consultancy-Thumbnail

NACMA formuleert gerichte adviezen rond PR en communicatie, relaties met overheden en openbare instellingen, en allerlei bedrijfsjuridische zaken zoals fiscaliteit en contractenrecht.

Lees meer

Management

Management-Thumbnail

NACMA neemt actief deel aan het management en beheer van bedrijven, verenigingen en losse projecten, zowel voor eigen rekening als in het kader van opdrachten voor derden.

Lees meer

Investments

Investments-Thumbnail

NACMA streeft als holding en investeringsmaatschappij een evenwichtige mix na van passieve investeringen en actieve participaties in de reële economie.

Lees meer

Joomla Templates. Copyright © 2018 - NACMA bvba.