Consultancy

Consultancy

 

NACMA formuleert doelgerichte adviezen rond PR en communicatie, relaties met overheden en openbare instellingen, en allerlei bedrijfsjuridische zaken zoals fiscaliteit en contractenrecht. De consultancydiensten van NACMA worden steeds op maat van de klant gemaakt, dit zowel binnen België als internationaal.
 
In de klantenportefeuille van NACMA vinden we ambassades en diplomatieke missies in Brussel, Europese en internationale instellingen, binnen- en buitenlandse bedrijven, overheidsdiensten en verenigingen.
 
NACMA wil één enkel contactpunt zijn voor haar cliënteel. Daarom beschikt ons bedrijf over een internationaal netwerk van nauwe zakelijke contacten en geassocieerde consultancykantoren in binnen- en buitenland. Deze partners kunnen onder toezicht van NACMA eventueel als onderaannemers ingeschakeld worden ter aanvulling van de in-huis expertise.

Consultancy

Consultancy-Thumbnail

NACMA formuleert gerichte adviezen rond PR en communicatie, relaties met overheden en openbare instellingen, en allerlei bedrijfsjuridische zaken zoals fiscaliteit en contractenrecht.

Lees meer

Management

Management-Thumbnail

NACMA neemt actief deel aan het management en beheer van bedrijven, verenigingen en losse projecten, zowel voor eigen rekening als in het kader van opdrachten voor derden.

Lees meer

Investments

Investments-Thumbnail

NACMA streeft als holding en investeringsmaatschappij een evenwichtige mix na van passieve investeringen en actieve participaties in de reële economie.

Lees meer

Joomla Templates. Copyright © 2018 - NACMA bvba.