Over ons bedrijf

 
Logo NACMANACMA is internationaal actief als consultancykantoor, managementvennootschap en investeringsmaatschappij. Het bedrijf werd in januari 2011 opgericht door Antwerps ondernemer Vincent De Roeck. NACMA werkt ook nauw samen met gespecialiseerde partners in binnen- en buitenland. Het bedrijf is gevestigd in Berchem. Tot september 2014 had NACMA haar zetel in Knokke.
 

Over onze oprichter

 
Vincent De RoeckVincent De Roeck studeerde rechten en internationale betrekkingen aan de universiteiten van Namen en Leuven. Hij was ook studentenvertegenwoordiger en medeorganisator van een internationale zomerschool aan de K.U. Leuven.
 
Hij bracht vele zomers door in de Verenigde Staten om zich verder in de economie te verdiepen, o.a. aan het Institute of Humane Studies (George Mason University), de Foundation for Economic Education, het Institute of Economic Studies en het Ludwig von Mises Institute. Ook volgde hij bijkomende economische opleidingen aan de Vrije Universiteit van Tbilisi, de Université Paul Cézanne in Aix-en-Provence en de Economische Universiteit van Praag.
 
Tot op vandaag blijft Vincent De Roeck actief binnen verschillende verenigingen en werkt hij nauw samen met economische denktanks in binnen- en buitenland. In 2010 maakte hij met succes het TTMBA-programma af van de Atlas Economic Research Foundation in Washington.
 
De jongste jaren bekleedde Vincent De Roeck uiteenlopende posities aan de Europese instellingen en werkte hij als zelfstandig consultant en privé-investeerder. Momenteel is hij bestuurder, eigenaar en manager van verschillende vennootschappen.

Consultancy

Consultancy-Thumbnail

NACMA formuleert gerichte adviezen rond PR en communicatie, relaties met overheden en openbare instellingen, en allerlei bedrijfsjuridische zaken zoals fiscaliteit en contractenrecht.

Lees meer

Management

Management-Thumbnail

NACMA neemt actief deel aan het management en beheer van bedrijven, verenigingen en losse projecten, zowel voor eigen rekening als in het kader van opdrachten voor derden.

Lees meer

Investments

Investments-Thumbnail

NACMA streeft als holding en investeringsmaatschappij een evenwichtige mix na van passieve investeringen en actieve participaties in de reële economie.

Lees meer

Joomla Templates. Copyright © 2018 - NACMA bvba.